Skip to main content

Sohvan valinnassa on monta seikkaa, jotka takaavat hyvän lopputuloksen. Kankaan ulkonäkö ja laatu ovat visuaalisesti ensimmäisiä silmään osuvia seikkoja. Kuitenkin iso merkitys on erityisesti sillä, mitä verhoilukankaan alta löytyy. Sitäkin kannattaa pohtia, kuormittavatko valitut sohvan ratkaisut tilan sisäilmaa. 

”Sohvien pehmusteet voivat olla vahvasti sisäilmaa kuormittavia. Meillä ne ovat ympäristöystävällisesti ilman haitallisia CFC-yhdisteitä, joiden raaka-aineissa on vain turvallisiksi todettuja haitta-aineettomia aineosia”, kommentoi sohvavalmistaja SoftKalusteelta Jani Yli-Karjanmaa.

Mikä tekee sohvasta hyvän istua? 

”Laatusohvassa on kimmoisa ja istuinominaisuuksiltaan mukava istuintyyny. Se kestää istumista vuodesta toiseen. Meillä muotoonvalettu kylmävaahtotyyny on erittäin tiheää poluuretaania, jonka ansiosta istuin säilyttää ominaisuutensa pitkään. Myönnämme istuimelle 10 vuoden kimmoisuustakuun. Vastaavaa materiaalia käytetään henkilöautojen, linja-autojen ja junien istuimissa. Eli materiaali todellakin kestää kovaa käyttöä.”