Skip to main content

Me odotamme innolla livetapaamisia teidän suunnittelijoiden kanssa. Kutsummekin teidät Satakunnan alueen Suunnittelijailtaan Suomen Käsityön Ystävien tiloihin Ulvilaan 6.10. Illan aiheena on Aula 5 eli kotimaiset sisustusratkaisut projekteihin. Tulossa myös suunnittelijoilla suunnattu tapaaminen Lapualle marraskuussa. Infoan tapaamisesta lähempänä lisää. 

Pehmeät materiaalit, kuten ryijyjen pehmeys ja tyynyjen muhkeus ovat Ulvilassa suunnittelijatapaamisessa vahvasti läsnä, sillä Suomen Käsityön Ystävien tiloissa on luonnollisesti esillä paljon ryijyjä. Annalan kudotut kankaat ovat upeita Suomessa valmistettuja laatutuotteita. Kuulemme illassa vinkkejä kuinka valita kudottuja kankaita erilaisiin projekteihin. Tapaamisessa myös mittatilauskalusteet ja rimapaneelit ovat esillä. Jos haluat kuulla jostakin erityisestä asiasta, vinkkaa meille toiveesi illan aiheista.

Toivottavasti tapaamme ke 6.10.2021 kell0 16.30 (tarjoilu alkaa, varsinainen tilaisuus starttaa 17.00) alkaen Suomen Käsityön Ystävien tiloissa Ulvilassa. Ilmoittaudu mukaan ja me lähetämme sinulle paluupostia. Voit vinkata myös kollegallesi tapaamisesta.