Skip to main content
 

Annala

Kudomme uniikit ja laadukkaat huonekalukankaat ja tekstiilit julkitiloihin. Saat meiltä myös yksilöllisesti suunnitellut kankaat projekteihisi. Tekstiilimme ovat korkeatasoisia ja design sekä muotoilu ovat kankaissamme merkittävässä roolissa. Kankaamme ovat saatavilla eri paloluokituksilla, juuri tarpeisiinne räätälöidysti. Ompelemme tarvittaessa tekstiilit valmiiksi tuotteiksi ja hoidamme niiden asennuksen.Kun istahdat katsomoon esimerkiksi Helsingin Kaupunginteatterissa, saat istua penkeissä, jotka on verhoiltu Annalan kankailla.

Kankaat ovat tärkeä elementti erilaisissa tiloissa. Annalan Suomessa kudotut laatukankaat ovat pitkäikäinen valinta. Asiakasprojektiin valmistettuja kankaita suunnittelemme yhdessä arkkitehtien sekä suunnittelijoiden kanssa projektikohtaisesti laatu- ja värimääritysten perusteella, paloturvallisuusnormit huomioiden. Meillä on mahdollisuus toteuttaa pieniäkin erikoiseriä. Annalan sivuilla olevat hinnat ovat kuluttajahintoja, projektikankaiden hinnat ovat omaa luokkaansa.  Hinnat vaihtelevat määrästä ja materiaalista riippuen 18 – 40 euron välillä. Lue lisää erikoiskankaistamme täältä.

Upeaan ja muunneltavaan kangasvalikoimaamme pääset tutustumaan täältä.

Suunnittelussa mietimme, kuinka kankaan elävä struktuuri, samettinen pehmeys, villan aitous, pellavan rouheus, luonnolliset värit, kuvioiden harmonia ja värien hohde saadaan parhaiten esiin. Se on se tekstiilien tuoma taika, mitä tarvitaan tilaan, jotta se herää henkiin, on kutsuva, kotoisa ja persoonallinen.

Annalan laadukkaat kankaat

Otamme suunnittelussa huomioon, että valitsemasi tekstiili pysyy hyvännäköisenä ja pitkäikäisenä niin koti- kuin julkitilakäytössäkin. Kudomme kankaat suunnittelijan määrityksien mukaisesti ja ompelemme asiakkaalle valmiit tuotteet. Esim. hotelli projekteissa verhoilukankaiden lisäksi ompelemme asiakkaalle valmiit päiväpeitteet, sisustustyynyt ja helmalakanat. 

Faktatietoa

Kankaat täyttävät paloturvallisuusluokitusnormit SFS 5291
Kankaat ovat saatavina paloturvallisina SL1
Voimme toteuttaa kaikki kangasmallimme toivomissasi väreissä

Käytämme sertifioituja lankoja

Öko-Tex: Takaa ettei langassa ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.
Bluesign: Kuluttaja voi luottaa materiaalien vastuulliseen käyttöön sekä tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen ja turvallisuuteen.
Näiden lisäksi villalankatoimittajaltamme löytyy seuraavat sertifikaatit:
Mulesing-vapaa: Lampaille, joilta villa kerätään, ei olla suoritettu kivuliasta mulesing toimenpidettä.
REACH (lyhenne sanoista Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals): Valmistuksessa käytetään vain Euroopan alueella hyväksyttyjä ja rekisteröityjä kemikaaleja.
R-W-S (responsible wool standard certified) varmistaa, että villa tulee vastuullisilta viljelijöitä, jotka huomioivat lampaiden, työntekijöiden ja maaperän hyvinvoinnin.
GOTS (Global Organic Textile Standard): Tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Lisätietoa Annalasta saat täältä!