Skip to main content
 

Laatupaneeli by Rotola-Pukkila

Laatupaneelin aitoviilutetut paneelit ovat tyylikäs valinta eri kohteisiin aina aulatiloista saunoihin. Osa tuotteistamme on akustoivia. Vakiomallistomme lisäksi teemme erikoismittaiset paneelit kohteeseen kuin kohteeseen. Kustannuksiltaan viilupaneelit ovat edullisempia kuin kokopuiset, ja laadultaan parempia kuin muovipintaiset ratkaisut. Sisustuspaneelimme ovat helposti asennettavia ja kustannustehokkaita. Laatupaneeli-tuotteen takana on P. Rotola-Pukkila, jonka saatat tuntea laadukkaista hyllyratkaisuistaan. Laatupaneelin tuotteita on useissa majoituskohteissa, kuten esimerkiksi Sokos hotelli Kupittaan majoitustiloissa. 

Suositut ja helppoasenteiset rima- ja akustiikkapaneelit

Rima- ja akustiikkapaneeleissa materiaalina on aito tammiviilu. Ne voidaan asentaa sekä tilan seiniin että kattoon. Rimat on alapuolelta höylätty 45-asteen kulmaan. Tämä lisää paneelin akustoivuutta. Akustisesti vaativiin kohteisiin sopii erityinen akustiikkapaneeli. Rimojen leveys on 36 mm, väli 8 mm. Yhden paneelin mitat ovat: 3000 mm x 217 x 20 mm

Upea rimapuu 45-astetta on oikea tilojen kuningatar.

Näyttävyyttä tiloihin tuo Rimalevy 45

Rimalevyn materiaalina on aito tammiviilu. Ne voidaan asentaa sekä tilan seiniin että kattoon. Rimat on alapuolelta höylätty 45-asteen kulmaan. Rimojen leveys 36 mm, väli 6 mm. Rimalevyt kiinnitetään rimojen välistä toimituksen mukana tulevilla mustakantaisilla ruuveilla.  Yhden paneelin mitat ovat: 1200 x 600 x 20 mm.  

Viilutetut MDF-runkoiset paneelit

Tuotteen jalopuupinta antaa elävän, lämpimän vaikutelman, jonka arvo säilyy pitkään. Tuote on lujatekoista puuviilun ansiosta. Paneeleissa on elämisvara, joten paneelin kiinnitys kestää erinomaisesti muuttuvia kosteusolosuhteita. Runkomateriaalina tässä tuotteessa on 10 mm MDF. Paneelin mitat: 2000 x 217 x 11 mm, ympäripontattu.

Saarniviilutetut paneelit myös kosteisiin tiloihin

Paneelit ovat jalopuupintaisia. Se tekee panelista lujatekoista. Runkomateriaalina on saarnipoppeli. Paneelin on ympäripontattua ja mitoiltaan 2000 x 217 x 11 mm, pintaviiluna aito saarniviilu. Tämä tuote soveltuu myös kosteisiin tiloihin kattoon ja saunan seinään. Tuote ei sovellu jatkuvaan kosketukseen veden kanssa esimerkiksi suihkun lähelle. 

Lisätietoa Laatupaneelista saat täältä!