Skip to main content

Suomen ainoa verhoilukankaiden kutomo Annala julkaisee Design Helsinki festivaaleilla 24.-25.8.2022 uuden kangasmalliston. Mallisto on tehty yhteistyössä Young Finnish Design muotoilijoiden kanssa. Kankaat on suunniteltu Suomessa ja ne myös valmistetaan kotimaassa. Mallisto on upea kattaus värejä ja erilaisia kuoseja. Tällaista mallistokokoelmaa ei ole hetkeen nähty Suomessa suunniteltujen verhoilukankaiden mallistossa.

Annala x YFD-malliston kankaista tulee varastovalikoimaan valikoidut värit, mutta yli 20 metrin tilauksiin voidaan kutoa myös asiakkaan toiveen mukaisia värivaihtoehtoja. Annala x YFD-mallisto on kohdennettu erityisesti sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin.

Annala x YFD-malliston suunnittelijat Tomi Laukkanen, Josh Krute, Ruut Joensuu, Marjut Nousiainen, Jenna Nelson ja Bianca Byggmästar ovat vuorollaan tavattavissa myöhemmin somessa ja verkkosivuilla ilmoitettavina aikoina Design Helsinki-tapahtuman Kasarmintorin messuständillä A13.

Annala tarjoaa laajan huonekalukangasvalikoiman kotien ja teollisuuden tarpeisiin. Oman malliston lisäksi yritys valmistaa tilaus- ja projektikankaita sekä kankaita eri brändien omiin mallistoihin. Toiminnan periaatteena on palvella asiakkaita tarjoamalla laadukkaita kankaita vastuullisesti Suomessa valmistettuna. Toiminta tukee suomalaisen tuotannon omavaraisuutta sekä kudonta- ja käsityöperinteen säilyttämistä Suomessa. Tuotannossa pyrimme suureen kotimaisuusasteeseen. Raaka-aineemme tulevat Euroopasta ja tuotantoketjussa pyrimme ympäristöystävällisyyteen ja luonnon hyvinvoinnin säilyttämiseen.

Young Finnish Design on kahden muotoilijan Heidi Maria Huovisen ja Elisa Luodon perustama yritys. Young Finnish Design yhdistää nousevat suomalaiset muotoilijat yritysten kanssa laaja-alaisesti. Meiltä löytyy muotoilijoita liki mihin tahansa yrityksen tarpeeseen, olipa se sitten kalustemuotoilua, graafista suunnittelua, UX/UI suunnittelua tai vaikkapa messuständin suunnittelua!