Skip to main content

Laadukas kangas on kestävä valinta

Hyvän kankaan valinta on sisustamisessa yksi haasteellisimpia vaiheita. Verhoilukangas on näyttävä osa sisustusta, jonka toivotaan kestävän aikaa tyyliltään ja laadultaan. Ulkonäön ja hankauskestävyyden lisäksi nykyaikainen asiakas toivoo kankaan olevan eettisesti kestävä niin luontoa kuin ihmisarvoa kunnioittaen.

Annalan useat kankaat läpäisevät julkisten tilojen vaatimukset yli 35 000 martindalea. Villakankaamme yltävät kulutuskestävyydessä 50 000-100 000 tai jopa 200 000 martindaleen saakka erikoiskestävän loimilangan ansiosta. Kankaamme ovat laadukkaita, myrkyttömiä ja mahdollisimman paljon luonnonmateriaalista valmistettuja. Kotimainen tuotanto Lapuan tehtaallamme on suurin ylpeydenaiheemme.

Kankaan huoltaminen pidentää sen ikää

Laadukas kangas ei yksin riitä takaamaan, että kangas säilyy kauniina pitkään. Sisustuskankaiden pito puhtaana antaa monia käyttövuosia lisää kankaille ja se onnistuu hyvin kotikonstein. Pöly, lika ja tahrat tekevät kaikista pinnoista epämiellyttävät.

Kankaan säännöllinen imurointi tekstiilisuulakkeella pitää pölyt poissa kankaasta ja pehmusteiden välistä. Näin kankaan pinta säilyy kauniina ja raikkaana. Pehmeällä harjalla ja nihkeällä mikrokuituliinalla pyyhintä puhdistaa tehokkaasti kangasta ja saat tahrat tuoreeltaan helposti puhdistettua.