Skip to main content

Annalan kangasmalleissa on muokkausvaraa asiakkaan toiveiden mukaan. Tämä on yllättävän helpostikin toteutettavissa eli kysy aina rohkeasti kankaita projektin tarpeiden mukaan. Malliston kankaita voidaan toteuttaa isompiin projekteihin myös asiakkaan toiveiden mukaan mallin perusväreistä poikkeaviksi.

Kehrä-malleihin on kudottu yksivärisinä kaikki Annalla käytössä olevat villalangat. Tämä tarkoittaa yksinkertaistaen sitä, että useat Annalan villakangasmallit on kudottavissa jokaisella Kehrän värillä. Lopulliseen väriin vaikuttavat kuitenkin aina myös loimilangan väri ja mahdolliset muissa materiaaleissa olevat langat, jotka vaikuttavat kankaan kuvioon ja rakenteeseen. Erikoisvärejä tilattaessa kannattaa myös ottaa huomioon, että hinta, toimitusaika ja minimitilausmäärä voi olla hieman tavallista suurempi. Muistathan myös, että isommissa tilauksissa kudomme kankaitamme myös julkitiloihin soveltuvasti paloturvallisilla materiaaleilla. Kehrän värikartta on täällä. 

Kehrän kaikista väreistä on aina mahdollista kutoa yksivärisiä THE WOOL ja SOOLO kankaita. Lisäksi kuviolliset VYYHTI, KEHRÄ PILKKU ja KENNO kudotaan aina kahdesta valitusta Kehrän perusväristä. Monia muitakin kangasmalleja on mahdollista tehdä villaversioina, jos kankaan alkuperäisissä lankaväreissä ei ole vaihtoehtoja tai kankaan tulisi olla julkitilassa paloturvallinen.